På svenska In English   

Välkommen till Professional Grow!

Vi är en grow shop med ständigt låga priser och förstklassig service. Vi inriktar oss både mot professionella- och hobbyodlare. Genom vår mailsupport hjälper vi dig att finna de bästa lösningarna, utifrån utrymme och plånbok! 

Vårt mål är att vara billigast i Norden inom vårt sortiment och vi pressar givetvis priserna ytterligare genom diverse erbjudanden. Håll utkik på sajten för mer info!
Vi är en ren webbshop vilket betyder att vi inte har någon fysisk butik. Vi skickar våra ordrar via Schenker och DHL eller med privat chaufför.
Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna handla från oss!

Prisgaranti!
När du handlar hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du aldrig betalar mer för produkterna vi erbjuder än någon annan stans i Sverige och Norden. Vi erbjuder alla våra kunder prisgaranti och skulle du hitta nån av produkterna vi erbjuder billigare hos våra Svenska eller Nordiska konkurrenter matchar vi det priset. Maila oss bara en länk, så får du produkten för samma pris hos oss!

Betalning.
Vi erbjuder alla våra kunder Postförskott, Förskotts betalning, Bitcoin och Kreditkorts betalning via Payson som underlättar snabb, smidig och säker betalning över internet med kredit kort. 

 OBS! Ingen information om våra kunder ges ut till tredje part.