På svenska In English   
Med ett odlingstält kan du enkelt anpassa klimatet efter vad dina plantor behöver. Att anpassa värmen, luftfuktigheten och ljuset efter just dina växters behov ökar både deras tillväxt och din skörd när du odlar frukter eller grönsaker som behöver ett speciellt klimat.

En annan fördel med odlingstält som till exempel Home Box, Secret Jardin och Mammoth är att du kan ha hela din odling på ett ställe istället för att få sprida ut den i lägenheten/huset. Odlingstälten vi säljer är både snygga och funktionella. Smälter lätt in i lägenhet som en "möbel" och perfekt för entusiasten som vill kunna kontrollera sin odling till 100%.

En annan fördel med odlingstält är att om du har växter som blommar så kan du lätt med en utsugsfläkt och kolfilter isolera all pollen och starka lukter i tältet genom att detta skapar undertryck i tältet så att inget smiter ut. Med hjälp av kolfiltret kan du vara säker att all luft som kommer ut från tältet är 100% renad. Detta besparar dina vänner som är allergiska mot pollen/starka dofter en hel del bekymmer med jobbiga symtom.